«Είχα πάθει τρέλα και…» – Η αποκάλυψη της Μαγγίρα για τη διαταραχή που την ταλαιπωρούσε παλιότερα

April 22, 2023


Η Demy πρόσφατα αποκάλυψε τη διαταραχή, που την ταλαιπωρεί από μικρή (δείτε εδώ όσα έχει πει αναλυτικά), με το OCD ή αλλιώς ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή να είναι πλέον κάτι διαδομένο, που πολύς κόσμος υποφέρει από αυτό.Μετά λοιπόν, την πρόσφατη συνέντευξη της τραγουδίστριας, η οποία εστίασε και σε αυτό το κομμάτι του εαυτού της, το οποίο και δουλεύει με ειδικό, έγινε γνωστό, πως και η Μπέτυ Μαγγίρ…


Η Demy πρόσφατα αποκάλυψε τη διαταραχή, που την ταλαιπωρεί από μικρή (δείτε εδώ όσα έχει πει αναλυτικά), με το OCD ή αλλιώς ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή να είναι πλέον κάτι διαδομένο, που πολύς κόσμος υποφέρει από αυτό.


Μετά λοιπόν, την πρόσφατη συνέντευξη της τραγουδίστριας, η οποία εστίασε και σε αυτό το κομμάτι του εαυτού της, το οποίο και δουλεύει με ειδικό, έγινε γνωστό, πως και η Μπέτυ Μαγγίρα αντιμετωπίζει σε ένα βαθμό την ίδια δυσκολία.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 21/4 η παρουσιάστρια του Ποιος είναι πρωινιάτικα αποκάλυψε, πως πως στο παρελθόν παιδευόταν από τέτοιους είδους εμμονικές συμπεριφορές, τις οποίες περιέγραψε στα πλαίσια του χιούμορ.

Η αποκάλυψη της Μπέτυ Μαγγίρα για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

«Δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και είχα τέτοια άγχη, να φτιάξω το σπίτι, να διαλέξω το πάτωμα, να πάω στη δουλειά κλπ…Είχα πάθει τρέλα και κοιτούσα τα μάτια της κουζίνας και το θερμοσίφωνα μισή ώρα, 0-0-0-0. Φοβίες ξέρεις… που τσεκάρεις τον θερμοσίφωνα, τα μάτια της κουζίνας, κλειδώνεις και τραβάς την πόρτα 35 φορές για να δεις ότι κλείδωσες», είπε μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.