Μεγαλώνει χωρίς να το καταλάβει – Η συγκινητική ανάρτηση του Ρουβά για γενέθλια του γιου του, Απόλλωνα

April 22, 2023


Στιγμές ευτυχίας ζει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει διαμορφώσει τη ζωή του με τέτοιον τρόπο, ώστε η καθημερινότητα του να είναι όμορφη και ένα βασικό κομμάτι αυτής είναι τα παιδιά, που έχει φέρει στη ζωή με την Κάτια Ζυγούλη!Τόσο μέσα από αναρτήσεις του τραγουδιστή στα social media, όσο και μέσα από δηλώσεις, που κατά καιρούς κάνεις σε τηλεοπτικές κάμερες γίνεται κατανοητό, πως έχει μεγάλη αδυναμία…


Στιγμές ευτυχίας ζει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει διαμορφώσει τη ζωή του με τέτοιον τρόπο, ώστε η καθημερινότητα του να είναι όμορφη και ένα βασικό κομμάτι αυτής είναι τα παιδιά, που έχει φέρει στη ζωή με την Κάτια Ζυγούλη!


Τόσο μέσα από αναρτήσεις του τραγουδιστή στα social media, όσο και μέσα από δηλώσεις, που κατά καιρούς κάνεις σε τηλεοπτικές κάμερες γίνεται κατανοητό, πως έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του ανεξαιρέτως!

Την Παρασκευή (21/4) μάλιστα το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε μία φωτογραφία με το γιο του, Απόλλωνα στην οποία είναι αγκαλιά, θέλοντας έτσι να του ευχηθεί ”Χρόνια πολλά” για τα 7 χρόνια, που βρίσκεται στη ζωή του (δείτε εδώ το μικρότερο αδερφό του Ρουβά).

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τα γενέθλια του γιου του

«Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια!», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Γιατί όλα τα ονόματα των παιδιών του Ρουβά ξεκινούν από “Α”

Όλα τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά έχουν ονόματα από Α και ο λόγος σίγουρα προκαλεί εντύπωση! Εσείς το είχατε παρατηρήσει;

Μάλιστα το συγκεκριμένο «χαρακτηριστικό» το έχει κοινό ο Σάκης Ρουβάς με την Kris Jenner! Kαι οι δύο έχουν δώσει σε όλα τους τα παιδιά ονόματα που ξεκινούν από το ίδιο γράμμα.

Για την Kris το «τυχερό» γράμμα είναι το K και έτσι επιλέχθηκαν τα ονόματα Kourtney, Kim, Khloe, Kendall και Kylie. Ας επιστρέψουμε όμως στην εγχώρια showbiz… Τι γίνεται με τον Σάκη Ρουβά;

Κάτια Ζυγούλη: Όλα τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά έχουν ονόματα από Α! Ο λόγος προκαλεί εντύπωση....

Ο Σάκης έχει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη: Την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρούλη Απόλλωνα. Εάν συμπεριλάβεις στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης Ρουβάς σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό.

«Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής. Εμείς του ευχόμαστε να είναι καλότυχα τα παιδιά του και ίσως να έρθει ακόμη ένα παιδί να συμπληρώσει πεντάδα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Ρουβάς: «Τι λέει η Κάτια;» – Το “καuτό” φιλί με μελαχρινό μοντέλο για τις ανάγκες video clip

Σάκης Ρουβάς: «Είναι δυνατόν να…» – Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον γάμο του Μουζουράκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.