«Αυτό είναι πάρα πολύ άγριο» – “Πάγωσε” στον αέρα του Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη

April 22, 2023


Στο MEGA και στην εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 21/4 η Αγγελική Νικολούλη, η οποία βρισκόταν εκτός δύο εβδομάδες, τόσο λόγω Πάσχα όσο όμως και του τραυματισμού που είχε στο μάτι (δείτε εδώ τι συνέβη).Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος λοιπόν καλωσόρισε ξανά τους τηλεθεατές, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο για την υγεία της, ενώ αμέσως πέρασε στα θέματα της εκπομπής.«Κα…


Στο MEGA και στην εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 21/4 η Αγγελική Νικολούλη, η οποία βρισκόταν εκτός δύο εβδομάδες, τόσο λόγω Πάσχα όσο όμως και του τραυματισμού που είχε στο μάτι (δείτε εδώ τι συνέβη).


Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος λοιπόν καλωσόρισε ξανά τους τηλεθεατές, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο για την υγεία της, ενώ αμέσως πέρασε στα θέματα της εκπομπής.

«Καλησπέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Είμαστε πάλι εδώ φίλοι μου στο Τούνελ για φως, για περισσότερο φως» ανέφερε χαρακτηριστικά την έναρξη της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.