Τριαντάφυλλος: «Είναι ψέμα το Survivor – Εμείς χάσαμε 21 κιλά και άλλοι πάνε και παχαίνουν»

April 22, 2023


«Το έχει χάσει το Survivor» – Σκληρή κριτική του Τριαντάφυλλου για το ριάλιτι επιβίωσηςΞέσπασε ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.Όπως λέει φέτος όσα γίνονται στο ριάλιτι του φαίνονται τελείως ψεύτικα: «Με το Survivor εγώ δεν ασχολούμαι, ρε! Φέτος είναι ένα ψέμα. Δεν υπάρχει παιχνίδι. Μ’ αρέσει που ο κόσμος πια βλέπει και λέει ”απο…


«Το έχει χάσει το Survivor» – Σκληρή κριτική του Τριαντάφυλλου για το ριάλιτι επιβίωσης

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

Όπως λέει φέτος όσα γίνονται στο ριάλιτι του φαίνονται τελείως ψεύτικα: «Με το Survivor εγώ δεν ασχολούμαι, ρε! Φέτος είναι ένα ψέμα. Δεν υπάρχει παιχνίδι. Μ’ αρέσει που ο κόσμος πια βλέπει και λέει ”αποκλείεται αυτό να είναι έτσι, εκείνο αποκλείεται να είναι έτσι”. Δεν έχει εμπιστοσύνη. Το έχει χάσει το Survivor και είναι κρίμα γιατί εγώ το έχω ζήσει αλλιώς το όνειρο. Πραγματικά είναι κάτι διαφορετικό. Εμείς πήγαμε εκεί πέρα και χάσαμε 21 κιλά, ενώ άλλοι πάνε και παχαίνουν εκεί πέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις αποβολές παικτών ανέφερε τα εξής: «Για μένα οι αποβολές δεν έπρεπε να γίνουν γιατί μια τέτοια παραγωγή πρέπει να έχει παντού κάμερες. Δεν πρέπει να κινείται επειδή είπε κάποιος κάτι ή άκουσε κάπου κάτι. Πρέπει να έχεις κάμερες παντού και να το προλάβεις αν δεις ότι έκανε αυτό».

«Στην ένωση θα έχει πολλούς τσακωμούς, θα πέσει πολύ θέμα, θα έχει πολύ γέλιο. Τα έχει βαρεθεί αυτά ο κόσμος. Δεν θα πήγαινα ποτέ να τραγουδήσω στην ένωση» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.