Χατζησταματίου: Βρήκε στον έρωτα στα μάτια μιας πανέμορφης γιατρού

April 22, 2023


Ο Μανώλης του «Σασμού», που αυτή την περίοδο ως χαρακτήρας είναι στο επίκεντρο της επιτυχημένης σειράς, στην πραγματικότητα είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της συντρόφου του Βρισηίδας Σαρρή.Ο έρωτάς τους μετράει περίπου 10 χρόνια και οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά, ενώ οι φίλοι τους μιλούν για ένα πολύ δεμένο και ερωτευμένο ζευγάρι.Αν και μόλις 25 χρόνων, ο Στρατής Χατζησταματίου ξέρει τι θέλει …


Ο Μανώλης του «Σασμού», που αυτή την περίοδο ως χαρακτήρας είναι στο επίκεντρο της επιτυχημένης σειράς, στην πραγματικότητα είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της συντρόφου του Βρισηίδας Σαρρή.

Ο έρωτάς τους μετράει περίπου 10 χρόνια και οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά, ενώ οι φίλοι τους μιλούν για ένα πολύ δεμένο και ερωτευμένο ζευγάρι.

Αν και μόλις 25 χρόνων, ο Στρατής Χατζησταματίου ξέρει τι θέλει στην προσωπική του ζωή και, όπως φαίνεται, το ίδιο ισχύει και για τη σύντροφό του. Η όμορφη Βρισηίδα σπουδάζει Ιατρική, ενώ ο Στρατής, που το 2019 αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο, τον περασμένο Ιούνιο πήρε και πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μαζί έχουν περάσει μαθητικά και φοιτητικά χρόνια και ατελείωτα καλοκαίρια με φίλους ή οι δυο τους, με πειράγματα, ζώντας όμορφες και τρυφερές στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.