Για πρώτη φορά χωρίς μάσκα: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει το πρόσωπό της στην τηλεόραση

April 21, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να αποκαλύψει το πρόσωπό της, σχεδόν δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και μετά από πολλά χειρο…




Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να αποκαλύψει το πρόσωπό της, σχεδόν δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και μετά από πολλά χειρουργεία που ακολούθησαν και ακόμη δεν έχουν τελειώσει.



Συνεχίζεται η μάχη αποκατάστασης της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα, αποφάσισε να εμφανιστεί στους τηλεθεατές, για πρώτη φορά, χωρίς τη μάσκα της και θα μιλήσει για τα όσα βίωσε, αλλά και τη μάχη που δίνει για την αποκατάστασή της, μετά την επίθεση με βιτριόλι, στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους Πρωταγωνιστές

Το επεισόδιο θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ το trailer της εκπομπής βρίσκεται ήδη στον αέρα του ALPHA.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.