Γιώργος Ασημακόπουλος – Αποκλείστηκε στο Ντουμπάι μετά τις ισχυρές καταιγίδες: «Δραματικές καταστάσεις, δεν έχουμε ηλεκτρισμό»

April 18, 2024


Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρακολουθήσαμε τις τελευταίες ώρες μετά τις πλημμύρες που έπληξαν το Ντουμπάι. Ανάμεσα στους χιλιάδες που εγκλωβίστηκαν στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος βρισκόταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους. Ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής περιμένει για ώρες την πτήση του για Αθήνα και διανυκτέρευσε στο αεροδρόμιο.Πριν από λίγες ώ…


Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρακολουθήσαμε τις τελευταίες ώρες μετά τις πλημμύρες που έπληξαν το Ντουμπάι. Ανάμεσα στους χιλιάδες που εγκλωβίστηκαν στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος βρισκόταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους. Ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής περιμένει για ώρες την πτήση του για Αθήνα και διανυκτέρευσε στο αεροδρόμιο.

Πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε ένα σύντομο update, με μία εικόνα να ισούται με χίλιες λέξεις, καθώς η κατάσταση είναι δραματική. Πέρα από τους απροσπέλαστους δρόμους λόγω βροχόπτωσης, και το πλημμυρισμένο μετρό, στο εσωτερικό του αεροδρομίου συνωστίζονται χιλιάδες που περιμένουν να επιβιβαστούν.

«Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξη σας! Ελπίζω όλα να έχουν αίσιο τέλος και να μην προκληθούν μεγαλύτερες καταστροφές», έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «καρφώνει» τον Νίκο Κοκλώνη: «Είχαμε δώσει τα χέρια από το καλοκαίρι, πήραν τη θέση μου παίκτες που έχουν καλύτερη σχέση μαζί του»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

Τα καιρικά φαινόμενα ήταν τόσο έντονα, που μέχρι και το αεροδρόμιο του Ντουμπάι έκλεισε (!) για περίπου 20 λεπτά, όταν δεν πραγματοποιούνταν αναχωρήσεις, αλλά ούτε και αφίξεις, με μία απίστευτη ταλαιπωρία για όσους βρίσκονταν στην πόλη εκείνες τις ώρες. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

«Δραματικές οι καταστάσεις που ζω εδώ στο Ντουμπάι. Το αεροδρόμιο είναι σαν λιμνοθάλασσα, έκανα 3,5 ώρες για να πάω από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο, δεν έχουμε ηλεκτρισμό», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor, με την σύνδεση να κλείνει σε εκείνο το σημείο, προφανώς λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με την ηλεκτροδότηση, στα οποία αναφέρθηκε κι εκείνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.