Super Κατερίνα: «Χωρίσαμε τι να κάνουμε;» – Η επική ατάκα της Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

April 18, 2023


Το πρωί της Τρίτης (18/4) στην ψυχαωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος μέσω βιντεοκλήσης ο Πέτρος Νάζος. Ο ιδιοκτήτης του Mykonos Live Tv μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για τους celebrities, που πέρασαν τις μέρες του Πάσχα, στο νησί των ανέμων. Μπορεί στην Πάρο να έγινε χαμός και να είχε πολλούς celebrities (δείτε εδώ ποιοι πήγαν), αλλά ο Πέτρος Νάζος αναφέρθηκε τόσο στους ελεύθερους…


Το πρωί της Τρίτης (18/4) στην ψυχαωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος μέσω βιντεοκλήσης ο Πέτρος Νάζος. Ο ιδιοκτήτης του Mykonos Live Tv μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για τους celebrities, που πέρασαν τις μέρες του Πάσχα, στο νησί των ανέμων.


Μπορεί στην Πάρο να έγινε χαμός και να είχε πολλούς celebrities (δείτε εδώ ποιοι πήγαν), αλλά ο Πέτρος Νάζος αναφέρθηκε τόσο στους ελεύθερους, όσο και στους δεσμευμένους celebrities της ελληνικής showbiz, οι οποίοι ήταν στην Μύκονο. Ορισμένοι είναι συχνοί επισκέπτες, όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά είδε και μερικούς, που αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο ηθοποιός, απόλαυσε τις πασχαλινές του διακοπές στην Μύκονο με την σύντροφο του, Άσπα, καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν θέλουν να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας, καθόλου. Μια είδηση, που οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του Super Κατερίνα δεν άφησαν ασχολίαστο.

Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Είδες εγώ στην έκανα φέτος! Χωρίσαμε, τι να κάνουμε Πέτρο μου; Δεν πειράζει… Πάμε για καινούργια τώρα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.