Αγγελική Ηλιάδη: «Συγκινούμαι τώρα!» – Ξέσπασε η τραγουδίστρια για την Καίτη Γκρέϋ

April 18, 2023


Το πρωί της Τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο του τραγουδιού και της μουσικής. Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στην οικογένεια της, με τους δύο γιούς της, τον λόγο που προτιμά τα αγόρια, απ΄πο τα κορίτσι…


Το πρωί της Τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο του τραγουδιού και της μουσικής.


Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στην οικογένεια της, με τους δύο γιούς της, τον λόγο που προτιμά τα αγόρια, απ΄πο τα κορίτσια (δείτε εδώ τα λόγια της), το φλέρτ, αλλά κλήθηκε να απαντήσει για την παρεξήγηση με την Καίτη Γκρέϋ (δείτε εδώ τον λόγο).

Οι δηλώσεις της Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέϋ

«Συγκινούμαι τώρα… Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω ένα θέμα γενικά σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ τις αρρώστιες, δεν μπορώ αυτή την κατάσταση της γιαγιάς μου που θυμάται ελάχιστα πράγματα. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κοντά της και συνέχεια μαθαίνω για την υγεία της», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Θέλω να τη δω, απλά ο λόγος που είχα απομακρυνθεί είναι γιατί ορισμένες φορές, όταν έχουμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα, δε μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα μέσα μας. Ξέρω τα όριά μου ως άνθρωπος και επειδή θέλω να είμαι υγιής ψυχικά, και επειδή μεγαλώνω και δύο παιδιά, προσπαθώ να λύνω τα θεματάκια μου όμορφα, ωραία, ήρεμα. Εννοείται ότι θέλω να τη δω, δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες δε θυμάται. Η μαμά μου είχε υποσχεθεί στον μπαμπά μου ότι θα τη φροντίζει», συνέχισε η τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.