Γιώργος Λιάγκας: «Αν πάθω κρίση πανικού…» – Η απάντηση του παρουσιαστή στην Σοφία Μουτίδου

April 18, 2023


Το πρωί της τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό» προβλήθηκε το νέο βίντεο, που ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube, η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που αντιμετώπισε σχετικά με την εμφάνιση της, που αφορούσε το βάρος της. «Είμαι στο γuμναστήριο μου στην πισίνα και την ώρα που έκαναν μπάνιο ήρθε ένας γηραιός κύριος ο οποίος έβαζε με τα δάχτυ…


Το πρωί της τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό» προβλήθηκε το νέο βίντεο, που ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube, η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που αντιμετώπισε σχετικά με την εμφάνιση της, που αφορούσε το βάρος της.


«Είμαι στο γuμναστήριο μου στην πισίνα και την ώρα που έκαναν μπάνιο ήρθε ένας γηραιός κύριος ο οποίος έβαζε με τα δάχτυλα βαζελίνη στα αυτιά του και θεώρησα ότι είναι λίγο βρώμικο για την πισίνα και τον ρώτησα “συγγνώμη αυτό είναι βαζελίνη; είστε σίγουρος ότι επιτρέπεται;” γιατί αφήνει μια λίγδα πάνω στο νερό της πισίνας. Μου είπε “ναι εγώ το κάνω πάρα πολλά χρόνια, εγώ έρχομαι 14 χρόνια εδώ, εσένα σε βλέπω πρώτη φορά. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και πήγαινε να κολυμπήσεις στο Πέραμα”», ήταν το λόγια της, μεταξύ άλλων – δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο.

Το ξέσπασμα της αυτό, όμως δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Γιώργο Λιάγκα και τους συναδέλφους του.

Τα σχόλια του Λιάγκα για την Μουτίδου

«Πήγα χθες στην Παναγία της Τήνου να ανάψω ένα κεράκι φεύγοντας και με πιάνει ένας παπάς και μου κάνει έτσι την κοιλιά και μου λέει «Παχύνατε κ. Λιάγκα». Τώρα αν πάθω κρίση πανικού επειδή μου είπε ο παπάς ότι πάχυνα, να το διαχειριστώ κι εγώ. Να το διαχειριστούμε όσοι έχουμε παραπάνω κιλά, να μην μας καθορίζει τη ζωή πώς μας βλέπουν οι άλλοι, αν εμείς τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Βρέθηκε ένας βλάκας και της είπε αυτό που είπε, να παθαίνει κρίση πανικού επειδή της είπε κάποιος ηλίθιος χοντρή και πήγαινε να κολυμπήσεις στο Πέραμα; Αυτός πρέπει να είναι ο βλάκας, όχι η Σοφία. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ με ζυγίζουν καθημερινά, αν πάχυνα, αν αδυνάτισα και προσπαθούν να βρουν και τα κιλά μου. Το υφίσταμαι αυτό το πράγμα όσα χρόνια κάνω τηλεόραση. Άμα αυτό το πράγμα μου κάνει τη ζωή τόσο δύσκολη… Αυτή η υπερμεγέθυνση κάποιων πραγμάτων, μόνοι μας κάνουμε τα πράγματα τόσο μεγάλα. Δεν είναι bullying, είναι θέμα παιδείας και αγένειας», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πόζαρε με ολόσωμο μαγιό η Μουτίδου της χωρίς ρετούς και φίλτρα – Χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στο instagram

«Τι σχέση έχει το πόσους ακολούθους, με το εάν…» – “Κόλαφος” η Σοφία Μουτίδου για μια φορά ακόμη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.