Γιάννης Καψάλης – «Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο αλκοόλ, αν μεθύσω δεν θα βγάλω τη δουλειά»

April 18, 2023


Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένος την Δευτέρα του Πάσχα, 17/4 ο Γιάννης Καψάλης.Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του από τα ελληνικά πανηγύρια, τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά αλλά και για την οικογένειά του.«Η αγάπη του κόσμου μας κάνει να ξεχνάμε και την κούραση και τα πάντα. Στα πανηγύρια τραγουδάμε όσο αντέξει ο κόσμος. Δε μπορώ …


Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένος την Δευτέρα του Πάσχα, 17/4 ο Γιάννης Καψάλης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του από τα ελληνικά πανηγύρια, τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά αλλά και για την οικογένειά του.

Και συνέχισε: «Μια φορά ένα γλέντι πήγε μέχρι τις 7:30-8 το πρωί. Εκείνη την ώρα ο Βασίλης Καρράς έκατσε και μου έγραψε ένα τραγούδι και κινδυνεύσαμε να χάσουμε την πτήση για Γερμανία. Ένας Θεός ξέρει πώς την προλάβαμε».

«Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο αλκοόλ. Θα πιεις 1-2 ποτηράκια για να αντέξεις τη βραδιά, γιατί είναι μεγάλη. Η κατάχρηση του αλκοόλ είναι δύσκολη για τον καλλιτέχνη, αν μεθύσω δεν θα βγάλω τη δουλειά», τόνισε στη συνέχεια ο Γιάννης Καψάλης.

Τέλος, ο Γιάννης Καψάλης αποκάλυψε πως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να γίνει ο θρησκευτικός του γάμος με τη σύζυγό του αλλά και η βάφτιση του 4ου κατά σειρά παιδιού του, ο οποίος μάλιστα θα πάρει το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Σταύρου.

«Είναι ένα γεγονός που ζω για εκείνη τη στιγμή. Θα έχω καλεσμένους πολλούς συναδέλφους αλλά θα πω κι εγώ κάποια τραγούδια στον γάμο μου», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.