Το οργισμένο μήνυμα του Χρήστου Χολίδη για την κλοπή της μηχανής του – «Θα σας βρω…»

April 18, 2023


Εξοργισμένος είναι ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης με αυτόν ή αυτούς που έκλεψαν τη μηχανή του Honda xavd. Ο γνωστός καλλιτέχνης την πάρκαρε έξω από το «Village Park» και όταν πήγε στο parking να την αναζητήσει, εκείνη είχε κάνει «φτερά». Δείτε τι ανέβασε:


Εξοργισμένος είναι ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης με αυτόν ή αυτούς που έκλεψαν τη μηχανή του Honda xavd. Ο γνωστός καλλιτέχνης την πάρκαρε έξω από το «Village Park» και όταν πήγε στο parking να την αναζητήσει, εκείνη είχε κάνει «φτερά». 

  • Έτσι, δεν δίστασε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook για αυτή την εξέλιξη, ζητώντας από τους δράστες να επιστρέψουν τη μηχανή του, καθώς είναι πεπεισμένος πως θα τους εντοπίσει.

Δείτε τι ανέβασε:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.