Φωκάς Ευαγγελινός: «Όταν πήραμε την πρώτη θέση με την Παπαρίζου μας έβριζαν, είπα “Δεν θα μου το μαυρίσετε”»

April 17, 2024


Ο Φωκάς Ευαγγελινός ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο αναγνωρισμένος χορογράφος που επιμελείται φέτος τη συμμετοχή μας στη Eurovision με την Μαρίνα Σάττι, έκανε αναδρομή σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές της καριέρας του στον μουσικό διαγωνισμό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωτιά που κατέκτησε η Έλενα Παπαρίζου το 2005, αλλά και τις αποτυχίες του, μέσα στις οποίε…


Ο Φωκάς Ευαγγελινός ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο αναγνωρισμένος χορογράφος που επιμελείται φέτος τη συμμετοχή μας στη Eurovision με την Μαρίνα Σάττι, έκανε αναδρομή σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές της καριέρας του στον μουσικό διαγωνισμό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρωτιά που κατέκτησε η Έλενα Παπαρίζου το 2005, αλλά και τις αποτυχίες του, μέσα στις οποίες κατέταξε τη συμμετοχή της Demy.

«Τότε με την Έλενα Παπαρίζου ερχόμουν πίσω στην Ελλάδα με τέτοια χαρά, σαν παιδί, επειδή πήραμε την πρώτη θέση, και όταν ήρθα εδώ, είπα “Όχι παιδιά, δεν θα σας αφήσω να μου το μαυρίσετε αυτό”. Εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω ούτε γι’ αυτό που έχω κάνει, ούτε για το αποτέλεσμα που έχω φέρει. Αφήνω τα πράγματα να κρίνονται από αυτό που συμβαίνει», είπε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 – Φωκάς Ευαγγελινός για Zari: «Η αισθητική του βίντεο κλιπ είναι ό,τι είμαστε σήμερα»

Ο Φωκάς Ευαγγελινός για τη συμμετοχή της Demy

«Δεν μου αρέσει να το αναλύω μετά. Παίρνω όμως 100% την ευθύνη. Δηλαδή θέλω, ναι, αν κάτι είναι αποτυχία να το χρεωθώ, Γιατί έχω κάνει και αποτυχίες, δεν είναι ξαφνικά οι πρώτες θέσεις. Για παράδειγμα, με την Demy δεν είχαμε πάει καλά, γιατί να μην το πω; Δηλαδή δεν είναι μόνο οι επιτυχίες. Εγώ το θυμάμαι και θέλω να το πω για να μην λένε ότι λέω μόνο για την Παπαρίζου», δήλωσε στη συνέχεια ο χορογράφος.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός κατέληξε: «Τότε με την Demy είχαν πάει όλα λάθος! Ήταν πολλά πράγματα και άμα ασχοληθώ τώρα δεν θα τελειώσουμε. Μετά την Παπαρίζου όμως είπα μέσα μου “Όχι ρε, δεν γίνεται να στεναχωρηθώ, δεν θέλω να βγω πουθενά” και δεν βγήκα πουθενά. Δεν το ήθελα. Ήταν μερικοί που μας έβριζαν για το εσώρουχα, για διάφορα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.