Survivor 2024 spoiler 05/04: Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο Τζέιμς Καφετζής και Φάνης Μπολέτσης – Χαοτική κατάσταση στην επιστροφή μετά το αγώνισμα

April 5, 2024


Survivor 2024 spoiler 05/04: Η κατάσταση στο Survivor γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι δεν είναι δύσκολο να εκτραχυνθεί για τους παίκτες, καθώς οι συνθήκες, όπου καλούνται να ανταποκριθούν, μονάχα εύκολες δεν είναι, με το κάθε περιστατικό να είναι ικανό να ανάψει «φωτιά», σε περίπτωση που υπάρχει ήδη… η σπίθα στις σχέσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων.Ο Τζέιμς Καφετζής είναι πολύ γνωστό, επίσης, ότι έ…


Survivor 2024 spoiler 05/04: Η κατάσταση στο Survivor γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι δεν είναι δύσκολο να εκτραχυνθεί για τους παίκτες, καθώς οι συνθήκες, όπου καλούνται να ανταποκριθούν, μονάχα εύκολες δεν είναι, με το κάθε περιστατικό να είναι ικανό να ανάψει «φωτιά», σε περίπτωση που υπάρχει ήδη… η σπίθα στις σχέσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων.

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι πολύ γνωστό, επίσης, ότι έχει πάντοτε τη δική του στρατηγική, θέλοντας να φτάσει… άβρεχτος μέχρι το πάρτι της ένωσης. Η νέα του κλίκα, που συμπεριλαμβάνει τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Φάνη Μπολέτση φαινόταν αρκετά ισχυρή, μέχρι που ο τελευταίος άρχισε να αλλάζει τα δεδομένα και να… ανεξαρτητοποιείται.

Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό για του λόγου το αληθές, εντοπίστηκε στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, με τον Φάνη να έρχεται σε μεγάλη ένταση με τη Σταυρούλα, ζητώντας της να ξεκουραστεί. Η τελευταία αντέδρασε πολύ έντονα, έχοντας ως υπερασπιστή και τον Τζέιμς, με τις σχέσεις τους να φαίνεται, ότι είναι προβληματικές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.