Survivor 2024 spoiler 03/04: Δεν αντέχει άλλο! Μια ανάσα από την αποχώρηση ο πλέον αγαπητός παίκτης του Survivor 2024

April 3, 2024


Survivor 2024 spoiler 03/04: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο σας φέρνει, για ακόμα ένα πρωινό, το Athensmagazine.gr. Ποιος παίκτης είναι στα όριά του και σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο. Γιατί οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του στο Survivor.Όποιος βλέπει το Survivor χρόνια βλέπει κάποια πράγματα να έρχονται. Αυτό σε συνδυασμό …


Survivor 2024 spoiler 03/04: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο σας φέρνει, για ακόμα ένα πρωινό, το Athensmagazine.gr. Ποιος παίκτης είναι στα όριά του και σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο. Γιατί οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του στο Survivor.

Όποιος βλέπει το Survivor χρόνια βλέπει κάποια πράγματα να έρχονται. Αυτό σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο μας έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα πως ένα πολύ αγαπητός παίκτης του Survivor 2024 βρίσκεται στα όριά του και σκέφτεται πολύ πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ήδη έχει μιλήσει με την παραγωγή και όλα είναι ανοικτά.

Survivor 2024 spoiler 03/04: Δεν αντέχει άλλο! Μια ανάσα από την αποχώρηση ο πλέον αγαπητός παίκτης του Survivor 2024

Βλέπετε από την μια οι συχνοί του τραυματισμοί, από την άλλη η έλλειψη τροφής και το γεγονός πως έχει να μιλήσει με το παιδί του πάνω από 3 μήνες τον έχουν κάνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει. Όποιες και να είναι και οι συνέπειες και χάνοντας σίγουρα αρκετά χρήματα!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Survivor 2024 spoiler 03/04: Σε δύσκολη θέση οι παίκτες – Πήρε αναγκαστικά την μεγάλη απόφαση ο Ατζούν Ιλιτζαλί!

Survivor 2024 spoiler 03/04: Δεν αντέχει άλλο! Μια ανάσα από την αποχώρηση ο πλέον αγαπητός παίκτης του Survivor 2024

Survivor 2024 spoiler 03/04: Ποιος παίκτης σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Όποιος βλέπει φανατικά άλλωστε Survivor το έχει καταλάβει. Φυσικά και αναφερόμαστε στον Σάββα Γκέντσογλου. Κανείς δεν έχει να πει έναν κακό λόγο για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ίδιος δείχνει πολύ ταλαιπωρημένος και αγανακτησμένος.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (02/04) τον είδαμε, για ακόμα μια φορά, να μην αγωνίζεται λόγω τραυματισμού, παρότι είχε επανέλθει πρόσφατα στους αγωνιστικούς χώρους. Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως δύσκολα ο Σάββας Γκέντσογλου θα είναι στο Survivor 2024 αρκετό καιρό μετά την ένωση των ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες. Εκτός και αν εκεί αλλάξει η ψυχολογία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.