Survivor 2024 spoiler: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο η Ρία Κολοβού

April 2, 2024


Survivor 2024 spoiler: Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά το Survivor 2024 για το φινάλε του αφού φτάνουμε σιγά σιγά στο πάρτι της ένωσης! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι νέες προσθήκες έχουν τελειώσει και ότι οι παίκτες ετοιμάζονται να ζήσουν από κοινού στην ίδια παραλία.Όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα στο πάρτι της ένωσης αναμένεται να τραγουδήσει η Ήβη Αδάμου, ενώ το παρων θα δώσουν και οι Μάριος Πρίαμος …


Survivor 2024 spoiler: Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά το Survivor 2024 για το φινάλε του αφού φτάνουμε σιγά σιγά στο πάρτι της ένωσης! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι νέες προσθήκες έχουν τελειώσει και ότι οι παίκτες ετοιμάζονται να ζήσουν από κοινού στην ίδια παραλία.

Όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα στο πάρτι της ένωσης αναμένεται να τραγουδήσει η Ήβη Αδάμου, ενώ το παρων θα δώσουν και οι Μάριος Πρίαμος και Τάκης Καραγκούνιας, μετά από ένα έπαθλο που είχαν κερδίσει στο περσινό Survivor. Ωστόσο στον Άγιο Δομίνικο δεν θα ταξιδέψουν μόνοι.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όταν και μας θύμισε ότι στον Άγιο Δομίνικο επιστρέφει η Ρία Κολοβού, για ένα και μόνο επεισόδιο. Ο λόγος; Μα φυσικά καθώς πέρσι κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού, επομένως θα δώσει και φέτος το παρών για λίγες μέρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Αρχίζουμε και μετράμε σιγά σιγά αντίστροφα για το πάρτι της ένωσης.

Δείτε ακριβώς το αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.