Μαρία Κανελλοπούλου – «Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», δεν είναι μία»

March 29, 2024


Η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για την κινηματογραφική επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» καθώς και για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη σειρά.«Δεν ξέρω τίποτα. Ό,τι έχετε ακούσει κι εσείς. Όλοι παίρνουν εμένα λες και είμαι το γραφείο Τύπου του Ρήγα. Ήταν πάρα πολύ ωραία η ιδέα που είχαν τα παιδιά και πολύ κρίμα που σταμάτησε άδοξα και λυ…


Η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για την κινηματογραφική επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» καθώς και για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη σειρά.

«Δεν ξέρω τίποτα. Ό,τι έχετε ακούσει κι εσείς. Όλοι παίρνουν εμένα λες και είμαι το γραφείο Τύπου του Ρήγα. Ήταν πάρα πολύ ωραία η ιδέα που είχαν τα παιδιά και πολύ κρίμα που σταμάτησε άδοξα και λυπητερά και δεν ολοκληρώθηκε. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν μυαλό και μπορούν να το αξιοποιήσουν διαφορετικά. Οι βασικοί ήρωες ήταν νεότεροι και έχουν περάσει παραπάνω από 20 χρόνια.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.