Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;

March 29, 2024


Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου χώρισαν από τους συζύγους τους με τις φήμες που κυκλοφορούν να θέλουν τους δύο ηθοποιούς ζευγάρι και στη ζωή εκτός από τη σειράΞεχωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει ο Δημήτρης Λάλος με τη σύζυγό του Ελένη Μαυρίδου αλλά και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη.Έτσι οι φήμες φούντωσαν ότι ο Μαθιός και η Βασιλική του Σασμού δεν είναι ζευ…


Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου χώρισαν από τους συζύγους τους με τις φήμες που κυκλοφορούν να θέλουν τους δύο ηθοποιούς ζευγάρι και στη ζωή εκτός από τη σειρά

Ξεχωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει ο Δημήτρης Λάλος με τη σύζυγό του Ελένη Μαυρίδου αλλά και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη.

Έτσι οι φήμες φούντωσαν ότι ο Μαθιός και η Βασιλική του Σασμού δεν είναι ζευγάρι μόνο στη σειρά αλλά και στην πραγματική ζωή.

Όπως αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της ONtime η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου έχει μπλοκάρει στο Instagram όχι μόνο τον ηθοποιό αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Στο Happy Day συζητήθηκε το ειδύλλιο αυτό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει στον αέρα: «Δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω κάποια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.