Έλενα Τσαγκρινού: Η ανάρτηση από τον υπέρηχο του μωρού της – «Αυτό τώρα το έχω εγώ;»

March 29, 2024


Η Έλενα Τσαγκρινού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan.Η Έλενα Τσαγκρινού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.Έπειτα από την πρώτη αποβολή που είχε, η Έλενα Τσαγκρινού φροντίζει να είναι πολύ προσεκτική ενώ καθημερινά μοιράζεται με τ…


Η Έλενα Τσαγκρινού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan.

Η Έλενα Τσαγκρινού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Έπειτα από την πρώτη αποβολή που είχε, η Έλενα Τσαγκρινού φροντίζει να είναι πολύ προσεκτική ενώ καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την εγκυμοσύνη της.

Το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 η τραγουδίστρια πήγε να κάνει τον προγραμματισμένο υπέρηχο για να δει το μωρό της, γεγονός που τη συγκίνησε ιδιαίτερα, αφού πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά.

Η Έλενα Τσαγκρινού μοιράστηκε σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και είπε: «Έχω τρελαθεί, είδα το μωρό να πιπιλάει το δάχτυλό του. Είναι απίστευτο να το βλέπεις να έχει γίνει μωρό, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και να λέω “αυτό τώρα το έχω εγώ και θα γεννηθεί κιόλας;”».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.