2 μήνες μετά τον θάνατό του: Χαρές για τη σύντροφο του Πάνου Νάτση, ανακοίνωσε η ίδια τα ευχάριστα νέα

March 29, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο κέντ…




Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.



Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε έντονη θλίψη τόσο στα αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και στους συνεργάτες και τους ανθρώπους που τον γνώρισαν μέσα από την υποκριτική.

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και όπως έχει δηλώσει συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Μάλιστα, η ίδια, αρκετές φορές μοιράζεται μέσω social media κοινές φωτογραφίες της με τον Πάνο Νάτση.



Αυτή τη φορά η νεαρή μουσικός, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια ευχάριστη είδηση κάνοντας παράλληλα μια έμμεση αναφορά στον Πάνο Νάτση.

«Σήμερα στις 6:30 περίπου τα ξημερώματα, δυο μήνες μετά… γεννήθηκε ο ανιψιός μου… αυτός είναι ο κύκλος της ζωής… γιατί η ζωή έχει μια μόνο επιλογή… να πάει μπροστά…», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου, αποκαλύπτοντας πως έγινε θεία.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.