Κατερίνα Χέλμη: Η μεγάλη αντίζηλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη παραμένει προσεγμένη και σικ στα 82 της χρόνια

March 29, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Κατερίνα Χέλμη, έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από ρόλους σε μερικές από τις πιο αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου….




Η Κατερίνα Χέλμη, έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από ρόλους σε μερικές από τις πιο αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.



Η πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο πραγματοποιήθηκε το 1957 στην ταινία «Μπαρμπαγιάννης Κανατάς» αλλά η μεγαλύτερή της επιτυχία είναι τα «Κόκκινα Φανάρια», όπου είπε την ατάκα «Μην φύγεις Ντορή, θα φαρμακωθώ». Υπήρξε, επίσης, η αντίζηλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η αγάπη μας».

Η 82χρονη ηθοποιός, ήταν παντρεμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον ακαδημαϊκό Κωνσταντίνο Σβολόπουλο.

Η Kατερίνα Χέλμη έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εξόδους. Αγαπά όμως το θέατρο και επιλέγει να παρευρίσκεται σε θεατρικές πρεμιέρες.



Πριν από καιρό, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το Θέατρο Σταθμός, μετά το τέλος της παράστασης «Ο Ήχος του όπλου».

Η αγαπημένη ηθοποιός, βρέθηκε μαζί με φίλους και συναδέλφους ενώ όπως θα δείτε στις φωτογραφίες στα 82 της χρόνια εξακολουθεί να είναι μια σικάτη γυναίκα.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.