Θάνατος σοκ 17 μηνών παιδιού – Το κατασπάραξε το πιτμπουλ της οικογένειας

March 29, 2022


Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βρετανίας από την είδηση του τραγικού θανάτου της 17 μηνών Bella-Rae Birch κατόπιν επίθεσης από το πιτμπουλ της οικογένειας το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του…


Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βρετανίας από την είδηση του τραγικού θανάτου της 17 μηνών Bella-Rae Birch κατόπιν επίθεσης από το πιτμπουλ της οικογένειας το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι τους στη λεωφόρο Bidston στο Blackbrook, St Helens του Merseyside.

ΤΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Αν και το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο δυστυχώς ήταν αργά και λίγο αργότερα κατέληξε.  Συντετριμμένοι οι γονείς της μικρούλας δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη με δράστη το πιτμπουλ που είχαν πάρει μόλις πριν λίγες μέρες.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανέφερε εξουδετέρωσε τον σκύλο και τώρα ερευνούν εάν το ζώο ήταν παράνομη ράτσα, σύμφωνα με τον νόμο περί επικίνδυνων σκύλων του 1991, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του σκύλου. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, το ζώο ήταν είτε ράτσας Staffordshire Bull Terrier, είτε Pitbull Terrier.

ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Η μαρτυρία μιας γειτόνισσας που έκανε ΚΑΡΠΑ στην μικρή Bella-Rae προκαλεί ανατριχίλα. Η εκπαιδευόμενη ιατρός, που μόλις είχε πάρει τα παιδιά της από το σχολείο και επέστρεφε στο σπίτι, είδε δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο και έσπευσε να δει αν μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη.

Η ίδια είπε: «Άκουσα ουρλιαχτά και έτρεξα στο σημείο. Προσπάθησα να βοηθήσω. Υπήρχε κόσμος παντού. Έκλαιγαν και ούρλιαζαν. Το μωρό δεν ήταν καλά. Προσπάθησα να το βοηθήσω. Ξεκίνησα την ΚΑΡΠΑ, την οποία έκανα για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μετά ανέλαβαν οι παραϊατρικοί. Οι γονείς έκλαιγαν με αναφιλητά», είπε και επεσήμανε ότι δεν είδε εκεί τριγύρω τον σκύλο.

Η γειτόνισσα της οικογένειας, Joanne Matthews είπε ότι είδε ένα ασθενοφόρο έξω από το σπίτι και στη συνέχεια έφτασαν περίπου 10 οχήματα της αστυνομίας.

«Τους είδα να βγάζουν το σκυλί έξω. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ράτσα ήταν, αλλά από πίσω έμοιαζε με Staffordshire bull terrier ή πίτμπουλ», είπε.

Μια άλλη γειτόνισσα, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε ότι επέστρεφε στο σπίτι της, όταν είδε την περιοχή αποκλεισμένη από αστυνομικούς.

«Η μαμά ήταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και έκλαιγε σε κατάσταση υστερίας», είπε. «Συνήθως είναι πολύ ήσυχο και ασφαλές για παιδιά το μέρος εδώ. Είναι πολύ οδυνηρό να ακούς κάτι τέτοιο».

Πηγή : infokids.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.