Πάτρα: Η ζωγραφιά τριών Αγγέλων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή συγκινεί το πανελλήνιο

March 29, 2022


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Ένας χρήστης στο twitter ανέβασε την παρακάτω εικόνα και έγραψε: “Μου το ζητήσατε, και το έκανα… ελπίζω να βγήκε κα…


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Ένας χρήστης στο twitter ανέβασε την παρακάτω εικόνα και έγραψε: “Μου το ζητήσατε, και το έκανα… ελπίζω να βγήκε καλό!”

Δείτε παρακάτω την ζωγραφιά που συγκινεί.

Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα: Δικαίωση για τις 3 ψυχούλες!

(photo credit: Just mi)

Μπορεί να είναι απεικόνιση 2 άτομα και παιδί

Μπορεί να είναι απεικόνιση 2 άτομα, παιδί και κείμενο που λέει "21:47 Κορυφαία Πρόσφατα Άτομα Φωτογραφίες Προβολή αυτού του νήματος Tweet just mi @TpYpQHQu... 26 Μαρ Μου ζητήσατε, και το έκανα... βγήκε καλό!... #fosstotounel να 187 278 3.403 Παστελίνα @PastelinaTheCat 26 Μαρ #fosstotounel #Πατρα Σύνδεση Εγγραφή"

Πάτρα: 70 μάρτυρες θα καταθέσουν στις Αρχές

Την ίδια στιγμή, φως αναμένεται να ρίξουν στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, οι 70 περίπου μάρτυρες που θα καταθέσουν στις Αρχές. Ανάμεσα τους είναι είναι γιατροί και άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκαν τα κορίτσια.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε μεταδώσει το iefimerida.gr, πριν από λίγες ημέρες ομάδα αστυνομικών του Ανθρωποκτονιών πέρασε την πύλη του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» και αφού επισκέφθηκαν τους χώρους όπου είχαν νοσηλευθεί τα δύο κορίτσια, πήραν καταθέσεις από το προσωπικό που ήταν επιφορτισμένο με τη νοσηλεία τους. Από το νοσοκομείο τηρείται σιγή ιχθύος για τις εξελίξεις, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο χαμός των δύο παιδιών αλλά και οι συμπεριφορές ανθρώπων από το στενό τους περιβάλλον δεν είχαν περάσει απαρατήρητα από το προσωπικό.

Η συνομιλία με τη Νικολούλη

Στο μεταξύ, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δημοσιοποιήσε την τελευταία συνομιλία που είχε με τη μητέρα των τριών αδικοχαμένων «αγγέλων».

Η μητέρα εμφανίζεται να ρωτά τη δημοσιογράφο για τις μαρτυρίες που θα παρουσίαζε η εκπομπή, ενώ σχολίασε και το τρέιλερ που προανήγγειλε την εκπομπή. «Έχεις κάνει κι ένα τρέιλερ “φωτιά”, έτσι; Ποιος μαρτυράει πάλι; Μακάρι να έχει καταθέσει για να δούμε και ποιος είναι αυτός που μιλάει για εμάς. Δεν έχω κάποια ενημέρωση, ούτε με έχουν καλέσει για κατάθεση, θα έρθει όπου να ‘ναι η ώρα. Μακάρι να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση γιατί έχουμε γίνει παρατράγουδα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή : fbe.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.