Ελένη Μενεγάκη – «Είμαι το καλύτερο και δυσκολότερο αφεντικό, να λέμε τις αλήθειες μας»

March 28, 2024


Μία ατάκα όλο νόημα άφησε στο τέλος της ενότητας της μαγειρικής η Ελένη Μενεγάκη.Ειδικότερα, όταν ολοκληρώθηκε η συνταγή που έφτιαχνε ο Γιώργος Παπακώστας, απευθύνθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου.«Το καλύτερο boss (αφεντικό) του κόσμου είσαι, Ελένη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακώστας.Τότε, η Ελένη Μενεγάκη χαμογέλασε και είπε: «Καλά, είμαι το κ…


Μία ατάκα όλο νόημα άφησε στο τέλος της ενότητας της μαγειρικής η Ελένη Μενεγάκη.

Ειδικότερα, όταν ολοκληρώθηκε η συνταγή που έφτιαχνε ο Γιώργος Παπακώστας, απευθύνθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου.

«Το καλύτερο boss (αφεντικό) του κόσμου είσαι, Ελένη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακώστας.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη χαμογέλασε και είπε: «Καλά, είμαι το καλύτερο, αλλά είμαι και το δυσκολότερο. Αυτά!»

«Όχι για όλους» υπογράμμισε ο Γιώργος Παπακώστας, με την Ελένη Μενεγάκη να περνά στην άλλη πλευρά του πλατό, επισημαίνοντας: «Για να μη λέμε μόνο τις γλύκες μας, να λέμε τις αλήθειες μας. Εγώ είμαι υπέρ της αλήθειας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.