Ιωάννα Ασημακοπούλου – «Μου έχει τύχει ζηλιάρης σύντροφος, είναι πολύ τοξικό»

March 28, 2024


Η Ιωάννα Ασημακοπούλου καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον αποκάλυψε τα red flags της και μίλησε για τους φίλους της.«Δεν χωρίζω εύκολα. Πρέπει να αναγνωρίζεις από την αρχή τα σημάδια και να εκπαιδευτείς με κάποιον τρόπο. Τα red flags είναι η αγένεια, το να είναι επεμβατικός ο άλλος, το να ζηλεύει, το να μην σου έχει εμπιστοσύνη. Μου έχει τύχει ζηλιάρης σύντροφος. Δεν το εκδήλωνε πολύ και μου το έδειχνε…


Η Ιωάννα Ασημακοπούλου καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον αποκάλυψε τα red flags της και μίλησε για τους φίλους της.

«Δεν χωρίζω εύκολα. Πρέπει να αναγνωρίζεις από την αρχή τα σημάδια και να εκπαιδευτείς με κάποιον τρόπο. Τα red flags είναι η αγένεια, το να είναι επεμβατικός ο άλλος, το να ζηλεύει, το να μην σου έχει εμπιστοσύνη. Μου έχει τύχει ζηλιάρης σύντροφος. Δεν το εκδήλωνε πολύ και μου το έδειχνε μετά από πολύ λίγο καιρό, αλλά ήταν λίγο παράξενη φάση. Είναι πολύ τοξικό. Αυτό μπορεί να γίνει και με φίλο. Μπορεί να αισθανθείς ζήλια από πολλούς αγαπημένους σου ανθρώπους» ανέφερε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.