«Ήμουν για 3 μέρες μόνο με χυμούς…»: Σοκάρει η Ιωάννα Σουλιώτη για τις εξαντλητικές δίαιτες και τα μπότοξ

March 28, 2024


Η Ιωάννα Σουλιώτη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις θυσίες που έχει κάνει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της αλλά και για τη σχέση της με το χρόνο.Έκανες θυσίες για να διατηρήσει άψογη την εμφάνισή σου και τη σιλουέτα σου;Παλιότερα έκανα θυμάμαι κάποιες εξαντλητικές δίαιτες. Ήμουν ας πούμε για τρεις μέρες μόνο με χυμούς, για να στεγνώσει το σώμα. Ευτυχώς δεν είχα καταρρεύσει ποτέ. Γενικά εί…


Η Ιωάννα Σουλιώτη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις θυσίες που έχει κάνει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της αλλά και για τη σχέση της με το χρόνο.

Έκανες θυσίες για να διατηρήσει άψογη την εμφάνισή σου και τη σιλουέτα σου;

Παλιότερα έκανα θυμάμαι κάποιες εξαντλητικές δίαιτες. Ήμουν ας πούμε για τρεις μέρες μόνο με χυμούς, για να στεγνώσει το σώμα. Ευτυχώς δεν είχα καταρρεύσει ποτέ. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που λατρεύω το καλό φαγητό. Τα τελευταία χρόνια είμαι vegan. Δεν μου λείπει το κρέας. Τρώω ψάρι, βέβαια, και αυγουλάκια. Όταν έφαγα κρέας μετά από αρκετό καιρό, πήρα όλη την τοξίνη του μοσχαριού και έβαλα τα κλάματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δεν τρώω κρέας, ξυπνάω με άλλη ενέργεια κάθε πρωί.

Ποια είναι η σχέση σου με τον χρόνο;

Η σχέση μας με τον χρόνο είναι η μόνη σχέση που δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ. Όσο πιο γρήγορα συμφιλιωθούμε με αυτό, τόσο πιο εύκολα θα αποδεχθούμε και τα σημάδια του. Στην αρχή λοιπόν και όταν βλέπω κάτι καινούργιο που έχει ζωγραφίσει πάνω μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με την έννοια της καινούργιας ζωγραφιάς και της νέας μου εικόνας για μερικές μέρες και μετά την κάνω δική μου, την αποδέχομαι και την αγαπώ.

Είσαι από τις γυναίκες που είναι ανοιχτές στις πλαστικές επεμβάσεις;

Δεν είμαι δογματική. Αλλά μόλις σου ανέλυσα τη σχέση μου με τον χρόνο. Ελπίζω να μην έρθει η ώρα που αυτό βλέπω στον καθρέφτη με κάνει δυστυχισμένη και με ταλαιπωρεί. Προς το παρόν μ’ αρέσει όπως ο χρόνος γράφει πάνω μου! θεωρώ πως είναι υπερβολικό να κάνουν επεμβάσεις κορίτσια σε μικρή ηλικία. Εμείς δεν είχαμε τέτοια, κάτι κρεμούλες βάζαμε. Αν πραγματικά με ενοχλούσε κάτι τόσο, θα έκανα επέμβαση. Τώρα αρκούμαι στα μπότοξ και κάποιες θεραπείες ομορφιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.