Λουκία Παπαδάκη: «Εκείνη η απόφαση τότε επηρέασε απολύτως την ζωή μου μέχρι τώρα»

March 27, 2024


Η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη μίλησε για την απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το παιδί τηςTo απόγευμα της Τρίτης, η Λουκία Παπαδάκη, βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο 4 με αφορμή την «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για την συνειδητή απόφαση να μεγαλώσει μόνη το παιδί της.Συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ή απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου ήταν εξ ενστίκτου. Απο…


Η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη μίλησε για την απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της

To απόγευμα της Τρίτης, η Λουκία Παπαδάκη, βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο 4 με αφορμή την «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για την συνειδητή απόφαση να μεγαλώσει μόνη το παιδί της.

Συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ή απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου ήταν εξ ενστίκτου. Αποκτάς και μια μαγική ικανότητα να βλέπεις το μέλλον όταν αφήνεις το ένστικτο να σε οδηγεί, πάει με τα θέλω και πάει με την ευρύτερη εικόνα. Δηλαδή ζούμε σε μια διάσταση, η οποία δεν είναι συνειδητή, και του χώρου και του χρόνου. Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο αυτό που λέω αλλά δεν είναι, είναι ουσιαστικό. Είμαστε κομμάτι ενός σύμπαντος και μιας συνεχούς ροής που δεν είναι «τι θα συμβεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, για το Σάββατο βλέπουμε». Αυτά είναι ροή, ρευστά πράγματα και κυλάνε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.