Αντί για τη Βάσω Λασκαράκη, κοιτούσαν τα χέρια του άντρα της, ο Λευτέρης Σουλτάτος της έκλεψε τη δόξα μ’αυτά που κρατούσε

March 27, 2024


Η Βάσω Λασκαράκη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, εθεάθησαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, φορτωμένοι με σακούλες από ψώνια.Ειδικότερα, η ηθοποιός και ο σεφ, σ’ ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έκαναν τα ψώνια τους ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της εγχώριας σοουμπίζ και προσπαθούν να περνούν μαζί …


Η Βάσω Λασκαράκη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, εθεάθησαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, φορτωμένοι με σακούλες από ψώνια.

Η βόλτα της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου σε εμπορικό κέντρο

Ειδικότερα, η ηθοποιός και ο σεφ, σ’ ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έκαναν τα ψώνια τους ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της εγχώριας σοουμπίζ και προσπαθούν να περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Για ψώνια Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.