Αθήνα Μαξίμου – «Ένιωσα σαν να με ‘έχει πατήσει ελέφαντας’. Με αυτούς τους ανθρώπους είχαμε σχέσεις»

March 27, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Αθηνά Μαξίμου. Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη μίλησε στο MEGA για τα επαγγελματικά της, τη γν…


Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Αθηνά Μαξίμου.

Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη μίλησε στο MEGA για τα επαγγελματικά της, τη γνωριμία της με τον γνωστό πρωταγωνιστή αλλά και για το #MeToo.

«Τον είχα δει στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ακόμα εγώ δεν είχα τελειώσει την δραματική σχολή του κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Τον είχα δει σε μία ταινία στο φεστιβάλ και ξαφνικά είπα τι όμορφο πλάσμα είναι αυτό αλλά έκανα πάρα πολλά χρόνια για να γνωριστούμε προσωπικά», είπε αρχικά η Αθηνά Μαξίμου, μιλώντας στην κάμερα του Mega για τη γνωριμία της με το σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη.
Και συνέχισε: «Με φλερτάρουν όπως και τον ίδιο. Το λέμε και οι δύο ότι η προδοσία, για να μιλήσουμε και για την παράσταση, είναι μία απόφαση, αποφασίζεις ή όχι εάν θα ενδώσεις σε αυτή. Με τον Αιμίλιο ήταν συνειδητή η απόφαση να είμαστε μαζί».
Για το #MeToo, τόνισε: «Έχουμε γίνει όλοι δικαστές, δημοσιογράφοι, επιδημιολόγοι, εγκληματολόγοι, δεν μπορούμε να αρθρώνουμε γνώμη για ό,τι συμβαίνει. Πρέπει να αφήνουμε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους. Όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τους ηθοποιούς ένιωσα σαν να με ”έχει πατήσει ελέφαντας”. Με αυτούς τους ανθρώπους είχαμε σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές και σχέσεις θαυμασμού για τη δουλειά τους».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.