Γιώργος Μαργαρίτης: Πήγε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και τραγούδησε το «Κελί 33»

March 25, 2024


Ο Γιώργος Μαργαρίτης αποθεώθηκε από τους θαμώνες Ο Γιώργος Μαργαρίτης διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες». Ο Χρήστος Μάστορας εντόπισε τον λαϊκό τραγουδιστή και τον πλησίασε.Ο Γιώργος Μαργαρίτης τον τίμησε και τραγούδησε ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το «Κελί 33».Αφού σηκώθηκε από τη θέση του ο Γιώργος Μαργαρίτης, αντάλλαξε μερικές κουβέντες…


Ο Γιώργος Μαργαρίτης αποθεώθηκε από τους θαμώνες 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες». Ο Χρήστος Μάστορας εντόπισε τον λαϊκό τραγουδιστή και τον πλησίασε.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τον τίμησε και τραγούδησε ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το «Κελί 33».

Αφού σηκώθηκε από τη θέση του ο Γιώργος Μαργαρίτης, αντάλλαξε μερικές κουβέντες με τον Χρήστο Μάστορα και πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει τη γνωστή του επιτυχία. Τη στιγμή απαθανάτισε με το κινητό του θαμώνας, που μοιράστηκε στο TikTok τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Μαρτίου 2024.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.