Βόλφγκανγκ Πόρσε – Το αφεντικό της Porsche παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του επειδή πάσχει από άνοια

March 25, 2023


Ο μεγιστάνας της αυτοκίνησης (είναι το αφεντικό της Porsche), Βόλφγκανγκ Πόρσε, ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο από την 74χρονη σύζυγό του που έχει διαγνωστεί με άνοια, καθώς δεν αντέχει άλλο τη ζωή στο πλάι της.Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής Daily mail, ο 79χρονος δισεκατομμυριούχος δεν μπορεί να αντέξει πλέον τη συμβίωση με την 74χρονη, καθώς η συμπεριφορά της από την ημέρα της διάγνωσής της έχει…


Ο μεγιστάνας της αυτοκίνησης (είναι το αφεντικό της Porsche), Βόλφγκανγκ Πόρσε, ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο από την 74χρονη σύζυγό του που έχει διαγνωστεί με άνοια, καθώς δεν αντέχει άλλο τη ζωή στο πλάι της.

Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής Daily mail, ο 79χρονος δισεκατομμυριούχος δεν μπορεί να αντέξει πλέον τη συμβίωση με την 74χρονη, καθώς η συμπεριφορά της από την ημέρα της διάγνωσής της έχει αλλάξει.

Η Κλαούντια Πόρσε έχει 4 άτομα που την φροντίζουν 24 ώρες το 24ωρο, τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ τους τελευταίους μήνες δεν μπορεί να μετακινηθεί μόνη της.

Ο Βόλφγκανγκ και η Κλαούντια είναι μαζί από το 2007, ενώ παντρεύτηκαν το 2019. Η περιουσία της οικογένειας ανέρχεται στα 20 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Βόλφγκανγκ Πόρσε είναι εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων.

Οι φήμες για «τρίτο πρόσωπο» στη ζωή του κ. Πόρσε

Τα Μέσα Ενημέρωσης στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Βόλφγκανγκ έχει έρθει πιο κοντά με την επί 25 χρόνια φίλη του, την 59χρονη Γκαμπριέλα, πριγκίπισσα του Λάινινγκεν, τους τελευταίους μήνες.

  • Η Γκαμπριέλα – επίσης γνωστή ως Ινάαρα Αγά Χαν – γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη του Μάιν, τον Απρίλιο του 1963. Όπως η σύζυγος του Πόρσε, Κλαούντια, έτσι και εκείνη σπούδασε νομικά στο Μόναχο και στην Κολωνία. Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Καρλ – Έμιχ του Λάινινγκεν το 1991, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 1998.

Αργότερα την ίδια χρονιά, παντρεύτηκε τον Ελβετό Καρίμ Αγά Χαν Δ’, 86 ετών, τον 49ο ιμάμη των Νιζάρι Ισμαηλή, ο οποίος θεωρείται άμεσος απόγονος του Προφήτη Μωάμεθ. Το ζευγάρι χώρισε το 2014. Από το 2004 συμμετέχει ενεργά στην καταπολέμηση του AIDS, υποστηρίζοντας το Γερμανικό Ίδρυμα για το AIDS.

Ποιος είναι ο Βόλφγκανγκ Πόρσε

Ο Βόλφγκανγκ Χάιντς Πόρσε είναι Γερμανοαυστριακός μέτοχος και πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Porsche Automobil Holding SE, καθώς και της Porsche AG.

Γεννημένος στην Στουτγκάρδη, ο Βόλφγκανγκ είναι ο νεότερος γιος του πρώην σχεδιαστή και Διευθύνοντος Συμβούλου της Porsche AG, Φέρντιναντ “Φέρρυ” Πόρσε και της Ντοροτέα Ράιτς.

Ο παππούς του ήταν ο Φέρντιναντ Πόρσε, ιδρυτής της Porsche AG. Ο μεγαλύτερος αδελφός του είναι ο Φέρντιναντ “Μπούτσυ” Πόρσε, ο οποίος σχεδίασε την πρώτη Porsche 911.

Έχει τέσσερα παιδιά, δύο από την σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο Σουζάνε Μπρέσερ, με την οποία ήταν παντρεμένος μεταξύ 1988 και 2008.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.