Survivor spoiler 25/03: Έξαλλη η Κάτια Ταραμπάνκο – Πάει δικαστικά με τον Σπύρο Μαρτίκα;

March 25, 2022


Survivor spoiler: Οι διαμάχες στο φετινό Survivor δεν είναι λίγες και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε σύγκριση με τις περσινές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύντομα να δούμε και ορισμένες κόντρες να παίρ…


Survivor spoiler: Οι διαμάχες στο φετινό Survivor δεν είναι λίγες και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε σύγκριση με τις περσινές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύντομα να δούμε και ορισμένες κόντρες να παίρνουν διαφορετική μορφή εκτός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις, όπου η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν μια από τις προσωπικότητες, που συζητήθηκαν ιδιαίτερα και στους δύο τελευταίους κύκλους, αλλά για διαφορετικούς λόγους, όπως και τα πρόσωπα που έβγαλε. Πέρυσι ήταν εκπληκτική αγωνιστικά, αναγκάζοντας την ομάδα των Διασήμων να εκτίθεται, που την ψήφιζε, ενώ φέτος ήταν… παλτό κι έκανε διαρκώς ίντριγκα, αναπτύσσοντας κόντρες με αρκετούς παίκτες.

Ένας από τους παίκτες, που βρίσκονται απέναντί της, ήταν και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος την είχε βάλει στο στόχαστρο από τη μέρα, που υπερασπίστηκε Σοφιάννα, Ασημίνα και Πελαγία, όταν εκείνος τις κατηγόρησε για κλοπή στο φαγητό. Ακολουθώντας… το σχέδιό του, αμέσως μετά υποστήριξε πως «ο κλέφτης τον κλέφτη θα στηρίξει», υιοθετώντας τις κατηγορίες της περσινής ομάδας της Κάτιας εναντίον της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.