Ενισχύει την κληρονομιά της η Αθηνά Ωνάση: Η έξυπνη κίνηση της «χρυσής» κληρονόμου και τα τεpάστια κέρδη

March 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αθηνά Ωνάση, ή η «χρυσή κληρονόμος» όπως αποκαλείται από τα media προσπάθησε να φτιάξει την προσωπική της ζωή, παρά τα δύσκολα παιδικά της χρό…




Η Αθηνά Ωνάση, ή η «χρυσή κληρονόμος» όπως αποκαλείται από τα media προσπάθησε να φτιάξει την προσωπική της ζωή, παρά τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.



Η ζωή όμως δεν της τα έφερε, όπως είχε σχεδιάσει και έτσι μετά από το χωρισμό της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και όσα ήρθαν στη δημοσιότητα για τη σχέση τους, προσπαθεί να μένει μακριά από τα «φώτα».

Αθηνά Ωνάση: Οι επιχειρηματικές κινήσεις της «χρυσής» κληρονόμου

Από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε για εκείνη, είναι το πάθος της για τα άλογα και την ιππασία. Αν και η Αθηνά Ωνάση λόγω της περιουσίας που έχει κληρονομήσει θα μπορούσε να μην δουλέψει ποτέ ξανά στη ζωή της, η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επενδύσεις της στα άλογα επίδειξης.



Αξίζει να αναφέρουμε πως η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο το 2016, έχει απομονωθεί σε μια μικρή κωμόπολη στην Ολλανδία, στο Φαλκενσβάαρντ, όπου έχει μία πολυτελή βίλα.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου, η Αθηνά διάλεξε το συγκεκριμένο μέρος μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων. Όσο για τις σχέσεις της με την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτες, καθώς έχει να επισκεφτεί την πατρίδα της τουλάχιστον 14 χρόνια.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.