Ο μικρός Ιωσήφ-Χρυσός δίνει την πιο γενναία μάχη, έχοντας στο πλευρό του ένα ολόκληρο χωριό στη Χαλκιδική

March 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο μικρός Ιωσήφ-Χρυσός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας στο πλευρό του ένα ολόκληρο χωριό στη Χαλκιδική.

(adsbygoogle = wi…




Ο μικρός Ιωσήφ-Χρυσός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας στο πλευρό του ένα ολόκληρο χωριό στη Χαλκιδική.



Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com, πριν από ένα μήνα, το μόλις ενός έτους αγοράκι διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου, το οποίο έχει εξαπλωθεί στον μυελό των οστών και στα κόκαλα.

Η περιπέτεια του μικρού αγοριού συγκίνησε όλο το χωριό στη Χαλκιδική, που αποφάσισε να βοηθήσει τον αγώνα της οικογένειας για να σωθεί το μωρό.

Έτσι, σύμφωνα με την τοπική κοινότητα του Στανού, τοποθετήθηκαν κουμπάραδες στα δύο super market του χωριού, Μοσχόπουλου Βασίλη και Μιχαηλίδη Γεώργιου, ώστε να συνδράμουν και οι κάτοικοι.



Ο μικρός Ιωσήφ-Χρυσός δίνει την πιο γενναία μάχη

Μέχρι στιγμής, ο μικρός παλεύει με όλη τη δύναμη που έχει, δίνοντας έναν μεγάλο αγώνα στη σύντομη ζωή του, με την ελπίδα να καταφέρει να βγει νικητής.

Η ανάρτηση της μητέρας στο Facebook:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.