Παραπατούσε και έχανε τα βήματά του – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση του με άνοια

March 21, 2023


Ο Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε πριν από λίγο καιρό από τον χώρο της υποκριτικής, καθώς διεγνώσθη με αφασία και δυστυχώς λίγο διάστημα αργότερα διαγνώστηκε και με άνοια (δείτε εδώ την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του). Η οικογένειά του, ακόμη και ο ίδιος, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, ωστόσο προσπαθούν να συνεχίσουν να ζουν κανονικά, χωρίς οι ασθένειες αυτές να αποτελούν εμπ…


Ο Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε πριν από λίγο καιρό από τον χώρο της υποκριτικής, καθώς διεγνώσθη με αφασία και δυστυχώς λίγο διάστημα αργότερα διαγνώστηκε και με άνοια (δείτε εδώ την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του). Η οικογένειά του, ακόμη και ο ίδιος, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, ωστόσο προσπαθούν να συνεχίσουν να ζουν κανονικά, χωρίς οι ασθένειες αυτές να αποτελούν εμπόδιο στην καθημερινότητά τους.


Μάλιστα, τις προάλλες ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για την άνοια, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η πρώην του, Ντέμι Μουρ, από την ημέρα των γενεθλίων του, ενώ μαζί τους ήταν και η νυν σύζυγός του Έμα Χέμινγκ, όπως και οι κόρες του, Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση για την άνοια

Τα χαμόγελα έρρεαν άφθονα στα στιγμιότυπα αυτά, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα σημείο του βίντεο φαίνεται πως ο ηθοποιός παραπατά και χάνει τα βήματά του.

«Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – όλοι τις νιώθουμε», έγραψε η πρώην του στο προφίλ της.

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του μετά την πρώτη του διάγνωση

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό και όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ο αγαπημένος ηθοποιός Μπρους Γουίλις που γνωρίσαμε μέσα από πολλούς ρόλους αποσύρθηκε από την υποκριτική καθώς πάσχει από αφασία. Η σύζυγός του Έμμα προέβη σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση με αφορμή αυτό, και φαίνεται πως προσπαθεί να βρει παρηγοριά για να διαχειριστεί την πάθηση του άντρα της και τη νέα τους ζωή.

Η κόρη του, που την απέκτησε μαζί με την Ντέμι Μουρ τα χρόνια που υπήρξαν παντρεμένοι έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον πατέρα της γνωστοποιώντας ότι θα είναι δίπλα του σε κάθε δυσκολία, όπως αυτή που διανύει. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον πρώην ηθοποιό, ότι έχει δίπλα του την οικογένειά του να τον στηρίζει, να τον προσέχει και να τον νοιάζεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η 44χρονη σύζυγος του ηθοποιού πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να γuμνάζεται και να ασχολείται με την κηπουρική.

Και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο: «Αυτό ήταν ένα καλοκαίρι που με βοήθησε να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βρω νέα χόμπι, να βγω από τη ζώνη της άνεσής μου και να παραμείνω δραστήρια. Μπορεί η θλίψη να με κάνει να παραλύω, αλλά μαθαίνω να ζω μαζί της. Η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε λίγη παρηγοριά σε αυτό»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καρκίνωμα nut: Τι είναι και πως εντοπίζεται – Η ασθένεια που έπασχε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης

«Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες;» – Η εξομολόγηση της Αθηναϊδας Νέγκα για την αυτοάνοση ασθένεια που πάσχει

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.