«Πολλές φορές μετά το Survivor αναγκάστηκε να…» – Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου, αποκαλύπτει για τις δύσκολες ώρες του τραγουδιστή

March 21, 2023


Η Έλενα Γκρέκου ήταν παντρεμένη με τον Βαλάντη από το 2022 μέχρι και το 2016, όπου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μαζί απέκτησαν έναν γιο και μετά το διαζύγιό τους έχουν άριστες σχέσεις. Η πρώτη, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 20/3 μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και προχώρησε σε δηλώσεις για τον πρώην της, αλλά και τη ζωή της πριν και μετά από αυτόν.Πιο συγκεκριμέ…


Η Έλενα Γκρέκου ήταν παντρεμένη με τον Βαλάντη από το 2022 μέχρι και το 2016, όπου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μαζί απέκτησαν έναν γιο και μετά το διαζύγιό τους έχουν άριστες σχέσεις. Η πρώτη, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 20/3 μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και προχώρησε σε δηλώσεις για τον πρώην της, αλλά και τη ζωή της πριν και μετά από αυτόν.


Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της, στην καριέρα της, στον γιο της (δείτε τον εδώ), όπως και στον σύντροφό της ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγο πριν παντρευτούν, αλλά και για τον τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας τι συνέβη μετά την συμμετοχή του στο Survivor 5.

Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του Βαλάντη, Έλενας Γκρέκου, για τη ζωή του μετά το Survivor

«Θεωρώ ότι μία γυναίκα πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τον εαυτό της, όταν χαλάει κάτι να πηγαίνει να το φτιάξει. Εγώ ξεκίνησα από πολύ νεαρή ηλικία να κάνω μεσοθεραπείες. Κάποια στιγμή είχα ζητήσει από τον γιατρό μου να μου κάνει υαλουρονικό, μου προκάλεσε αλλεργίες και δεν το άγγιξα ξανά», δήλωσε αρχικά.

«Νίκησε η αγάπη μου για τον γιο μου. Πέρασαν κάποια χρόνια πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είχα το δικαίωμα να διαλέξω σε ποιο μαγαζί θα εμφανίζομαι, έπρεπε απλά να δουλέψω. Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα επέλεξα να δουλέψω επαρχία, με βοηθούσε να είμαι κοντά στον Χάρη», εξομολογήθηκε έπειτα.

«Είχα περάσει στο ΚΘΒΕ αλλά ήρθα πολύ νωρίς στην Αθήνα, οπότε σταμάτησα εκεί τις σπουδές μου και τις συνέχισα μετά από χρόνια στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου, στη Μέλισσα. Μπήκα εκεί ίσως για να βρω τον εαυτό μου και με βοήθησε πάρα πολύ», περιέγραψε.

«Ήταν τότε που έχασα τον σύντροφό μου από ένα ατυχές περιστατικό, λίγο πριν ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι αυτό που λέμε: έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό και μάλιστα για δεύτερη-τρίτη φορά στη ζωή μου», επισήμανε.

Και παραδέχθηκε για τον πρώην άντρα της: «Τον Βαλάντη τον υποστήριξα, γιατί είναι καλόψυχος και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Το Survivor τον έχει επηρεάσει πάρα πολύ, σε κάποιους ανθρώπους έχει κάνει κακό το παιχνίδι. Πολλές φορές μετά το Survivor αναγκάστηκε να μη δουλέψει».

«Εγώ, προσωπικά, όσο ανάγκη και να είχα τα χρήματα, δεν θα ήθελα να ήμουν σε αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ κίτρινο. Δεν μου αρέσει να εξευτελίζουν έναν άνθρωπο απλά για να πουλήσουν νούμερα», σημείωσε.

«Θεωρώ ότι αφού δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, ίσως να μη συμβεί και ποτέ. Δεν θέλω να τα ξανανέβω, για να μη γκρεμοτσακιστώ», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.