Survivor all Star: Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τα έβαλε ξανά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

March 20, 2023


«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στο Survivor all Star. Στο στόχαστρο του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τα όσα αναφέρθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης της …


«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στο Survivor all Star

Στο στόχαστρο του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τα όσα αναφέρθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης της Τζο Μαριδάκη.

«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο.

Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα. Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;» ανέφερε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.