Survivor all Star – Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου δίνουν ποτέ χρόνο να πω την άποψή μου»

March 20, 2023


Η Ελευθερία Ελευθερίου αφού «έδιωξε» τον Στάθη Σχίζα από το Survivor, υπό τις οδηγίες του Μαρίου Πρίαμου, όπως έχει πει, δεν φαίνεται να τα έχει καλά με αρκετούς από τους συμπαίκτες της«Με έγραψαν κανονικότατα», λέει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star, κάτι που δείχνει ότι είναι απογοητευμένη από την ομάδα της. Οι συμπαίκτες της δεν φαίνεται να είναι πολύ κοντά της, μετά τα όσα έχουν γίν…


Η Ελευθερία Ελευθερίου αφού «έδιωξε» τον Στάθη Σχίζα από το Survivor, υπό τις οδηγίες του Μαρίου Πρίαμου, όπως έχει πει, δεν φαίνεται να τα έχει καλά με αρκετούς από τους συμπαίκτες της

«Με έγραψαν κανονικότατα», λέει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star, κάτι που δείχνει ότι είναι απογοητευμένη από την ομάδα της. Οι συμπαίκτες της δεν φαίνεται να είναι πολύ κοντά της, μετά τα όσα έχουν γίνει στο Survivor και έτσι η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να είναι… απογοητευμένη.

Η τραγουδίστρια από την Κύπρο αφού «έδιωξε» τον Στάθη Σχίζα από το Survivor, υπό τις οδηγίες του Μαρίου Πρίαμου, όπως έχει πει, δεν φαίνεται να τα έχει καλά με αρκετούς από τους συμπαίκτες της. Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ούτε υπολογίζουν τη γνώμη της αλλά και από το γεγονός ότι κρατούν τις αποστάσεις τους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην κάμερα του Survivor για όσα της… συμβαίνουν: «Ήρθαν οι προμήθειές μας και εκεί που συζητούσαμε για το πώς θα οργανωθούμε, παίρνω τον λόγο και λέω πως καλό θα ήταν να κάνουμε και μεσημεριανό και λίγο πριν νυχτώσει δύο μερίδες για τον αυριανό μας αγώνα που είναι σημαντικός, γιατί έχει και φαγητό και ασυλία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.