Γερμανού για Καλλίρη–Λιβιεράτο – “Ξέρω και δεν μιλώ”

March 19, 2023


Τον τσακωμό ανάμεσα στον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Θάνο Καλλίρη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του δεύτερου για το γεγονός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.«Για επαγγελματικούς λόγους προέκυψε η διαφωνία τους. Με πρωτοβουλία του Θάνου ξανάσμιξαν τα παιδιά αλλά και ο Λάμπης ήταν εξαιρετικά δεκτικός», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γε…


Τον τσακωμό ανάμεσα στον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Θάνο Καλλίρη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του δεύτερου για το γεγονός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

«Για επαγγελματικούς λόγους προέκυψε η διαφωνία τους. Με πρωτοβουλία του Θάνου ξανάσμιξαν τα παιδιά αλλά και ο Λάμπης ήταν εξαιρετικά δεκτικός», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, απαντώντας στη σχετική ερώτηση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

«Για να είμαι ειλικρινής τους ακριβείς λόγους δεν τους θυμάμαι, γιατί έχουν περάσει και πολλά χρόνια. Ήταν επαγγελματικός ο λόγος που τα… σπάσανε αλλά μετά πέρασε ο καιρός, έπεσαν οι τόνοι και πολύ χαλαρά τα ξαναβρήκανε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Ξέρω και δεν μιλώ. Εγώ το ψέμα και την υποκρισία τα μισώ και εύχομαι παγκόσμια ειρήνη», σημείωσε χαριτολογώντας η Ναταλία Γερμανού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.