«Δεν φοβάμαι να πεθάνω, αλλά…» – Αγαπημένος ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο

March 19, 2023


Κατά καιρούς, πολλοί διάσημοι, Έλληνες και μη, έχουν μιλήσει “ανοιχτά” για την μάχη που δίνουν ή έχουν δώσει κατά του καρκίνου. Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένας από αυτούς, ο οποίος ενώ το πέρασε όταν ήταν ακόμα μικρός, αναφέρθηκε σε αυτό πολύ πρόσφατα (δείτε εδώ την ανατριχιαστική του περιγραφή).Το Σάββατο 18/3, ωστόσο, έγινε γνωστό πως άλλος ένας αγαπημένος ηθοποιός “παλεύει” εδώ και πολύ καιρό με α…


Κατά καιρούς, πολλοί διάσημοι, Έλληνες και μη, έχουν μιλήσει “ανοιχτά” για την μάχη που δίνουν ή έχουν δώσει κατά του καρκίνου. Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένας από αυτούς, ο οποίος ενώ το πέρασε όταν ήταν ακόμα μικρός, αναφέρθηκε σε αυτό πολύ πρόσφατα (δείτε εδώ την ανατριχιαστική του περιγραφή).


Το Σάββατο 18/3, ωστόσο, έγινε γνωστό πως άλλος ένας αγαπημένος ηθοποιός “παλεύει” εδώ και πολύ καιρό με αυτή την ασθένεια και το αποκάλυψε μέσα από τα απομνημονεύματά του. Πιο συγκεκριμένα, διαγνώστηκε με αγγειοανοσοβλαστικό Τ-λέμφωμα τον προηγούμενο Μάρτιο.

Ποιος αγαπημένος ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο

Πρόκειται για τον 75χρονο Νεοζηλανδό Σαμ Νιλ, ο οποίος το αντιλήφθηκε όταν εμφάνισε πρησμένους λεμφαδένες στη διάρκεια εκδηλώσεων για την προώθηση της ταινίας “Jurassic World: Κυριαρχία”. Ο ίδιος υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, αλλά τα αποτελέσματα δυστυχώς δεν ήταν αυτά που επιθυμούσε ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η οικογένειά του. Στη συνέχεια, όμως, όπως αποκάλυψε, ακολούθησε αγωγή, την οποία, βέβαια, θα πρέπει να λαμβάνει κάθε μήνα για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Το θέμα είναι πως είμαι ένας απατεώνας. Πιθανόν να πεθαίνω», γράφει στο πρώτο κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας του, η οποία έχει τίτλο “Did I ever tell you this?” και θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. «Δεν φοβάμαι να πεθάνω, αλλά θα με ενοχλούσε αν αυτό συνέβαινε», υπογραμμίζει, επίσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ξένα μέσα.

Σαμ Νιλ καρκίνος
Instagram / SanNeillTheProp

Ποιος είναι ο Σαμ Νιλ

Ο ίδιος γεννήθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία και ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα στη δεκαετία του 1970. Ο ρόλος που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως ήταν αυτός του παλαιοντολόγου δρ Άλαν Γκραντ στην κινηματογραφική σειρά «Jurassic Park».Μάλιστα, έχει πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ αυτών και στο “Peaky Blinders”, ενώ το 1981 o Nιλ, κέρδισε τον πρώτο του μεγάλο ρόλο στην ταινία «Omen III: The Final Conflict». Επίσης, την ίδια χρονιά, έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλτ ταινία «Possession».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί» – Η σπάνια εξομολόγηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

«Ήρθε η ώρα…» – “Ραγίζει” καρδιές η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη για την μάχη του με τον καρκίνο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.