«Ήταν μία φαρσούλα, νόστιμη…» – Πάτρας & Ζηρδέλη ξεκαθαρίζουν για την κίνηση στον Αρναούτογλου μετά τον “σάλο” με τον Λιάγκα

March 19, 2023


Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, συνάντησε τον Θανάση Πάτρα και την Άννα Ζηρδέλη, οι οποίοι απάντησαν για το όλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρανούτογλου, μετά την αποκάλυψη του δεύτερου πως θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, κάτι που οι δημοσιογράφοι του Mega Καλημέρα πήραν και έτσι έστησαν μία μικρή πλάκα.Πιο συγκεκριμένα, έστειλαν γλυκά στ…


Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, συνάντησε τον Θανάση Πάτρα και την Άννα Ζηρδέλη, οι οποίοι απάντησαν για το όλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρανούτογλου, μετά την αποκάλυψη του δεύτερου πως θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, κάτι που οι δημοσιογράφοι του Mega Καλημέρα πήραν και έτσι έστησαν μία μικρή πλάκα.


Πιο συγκεκριμένα, έστειλαν γλυκά στον παρουσιαστή του The 2night Show, αλλά δεδομένου των φημών που κυκλοφόρησαν για το γεγονός πως εκείνος πρόκειται να πάρει την θέση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στο Πρωινό, δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση (δείτε εδώ την απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη).

Το ξεκαθάρισμα του Πάτρα & της Ζηρδέλη για τον Λιάγκα και τον Αρναούτογλου

«Τίποτα μωρέ δεν έγινε. Ήταν μία φαρσούλα, νόστιμη κατά τη γνώμη μου. Δε νομίζω να υπήρχε λόγος παρεξήγησης. Δεν έγινε για να θιγεί ο Γιώργος Λιάγκας ή η εκπομπή του», απάντησε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας και τόνισε: «Δεν είπε κανένας ότι θα φύγει ο Γιώργος από το πρωινό για να πάει ο Γρηγόρης, προς Θεού. Είναι μία παραφιλολογία που συζητιέται, γι’ αυτό έγινε όλη αυτή η ιστορία».

«Τα βλέπω τα νούμερα, κάνω ταμείο κάθε βράδυ. Είναι νωρίς ακόμα για συζητήσεις για την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε έπειτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.