Μπεν Άφλεκ: «Για τα προβλήματα με το αλκοόλ η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου»

March 19, 2023


Μπεν Άφλεκ: Ο 50χρονος σταρ ανασκεύασε τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ότι ουσιαστικά για τον αλκοολισμό ευθυνόταν η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ ΓκάρνερΜία έξοδός του με την σύζυγό του μονοπωλεί τα φωτογραφικά φλας, ενώ κάθε δημόσια εμφάνιση σχολιάζεται όσο κάθε άλλη. Ο λόγος για τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με την αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ, ωστόσο το παρελθόν του…


Μπεν Άφλεκ: Ο 50χρονος σταρ ανασκεύασε τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ότι ουσιαστικά για τον αλκοολισμό ευθυνόταν η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ

Μία έξοδός του με την σύζυγό του μονοπωλεί τα φωτογραφικά φλας, ενώ κάθε δημόσια εμφάνιση σχολιάζεται όσο κάθε άλλη.

Ο λόγος για τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με την αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ, ωστόσο το παρελθόν του και οι δηλώσεις που έχει κάνει για την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ και τον αλκοολισμό τον κυνηγούν ακόμα.

Ο 50χρονος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Hollywood Reporter στην οποία φάνηκε να θέλει να «πάρει πίσω» τις δηλώσεις που έκανε ότι ουσιαστικά η Τζένιφερ Γκάρνερ τον ώθησε στον αλκοολισμό.

Ο σταρ του Χόλιγουντ ξεκαθάρισε ότι για όποια προβλήματα είχε με το αλκοόλ, ευθύνεται εκείνος. «Για να είμαι ξεκάθαρος, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου».

Παράλληλα όπως είπε στη συνέντευξη που έδωσε πλέον έχει γίνει «πολύ προσεκτικός» μετά την καυστική δήλωση του πριν από δύο χρόνια ότι «θα έπινε ακόμα αν είχε παραμείνει παντρεμένος με την Τζένιφερ Γκάρνερ». «Η άποψη που προσπαθούσα να εκφράσω ήταν θλιβερή», διευκρίνισε.

«Οποιοσδήποτε έχει περάσει διαζύγιο κάνει αυτόν τον υπολογισμό: “Πόσο θα προσπαθήσουμε;”. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Συνεχίζοντας ο Μπεν Άφλεκ εξήγησε πως «Προσπαθούσα να πω: “Κοίτα, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για το γάμο σου, είναι απλά ότι όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις ένα κενό που δεν είναι υγιές, θα αρχίσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά τα πράγματα”. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής πάνω σε αυτό».

Πάντως στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν είχε πει ότι ένας λόγος που τον ώθησε στο ποτό ήταν το γεγονός ότι ένιωθε «παγιδευμένος» στον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.