Ναταλία Δραγούμη: Έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία

March 19, 2023


Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως και οι δυο γονείς της έκαναν ψυχανάλυση και κάποιες φορές και τα αδέρφια της ενώ παραδέχτηκε πως η ίδια αρχικά ήταν αρνητική, όμως αργότερα άλλαξε γνώμηΗ Ναταλία Δραγούμη μίλησε για την ψυχανάλυση και την ψυχοθεραπεία στην εκπομπή «Δυο στη 1» στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας πως εκείνη που την παρότρυνε πρώτη να μπει σε αυτή τη διαδικασία ήταν η μητέρα της.Η Ναταλία Δραγού…


Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως και οι δυο γονείς της έκαναν ψυχανάλυση και κάποιες φορές και τα αδέρφια της ενώ παραδέχτηκε πως η ίδια αρχικά ήταν αρνητική, όμως αργότερα άλλαξε γνώμη

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για την ψυχανάλυση και την ψυχοθεραπεία στην εκπομπή «Δυο στη 1» στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας πως εκείνη που την παρότρυνε πρώτη να μπει σε αυτή τη διαδικασία ήταν η μητέρα της.

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως και οι δυο γονείς της έκαναν ψυχανάλυση και κάποιες φορές και τα αδέρφια της ενώ παραδέχτηκε πως η ίδια αρχικά ήταν αρνητική, όμως αργότερα άλλαξε γνώμη.

«Έχω κάνει ψυχανάλυση για πολλά χρόνια. Ξεκίνησα από τα 25 μου και τώρα κάνω ψυχοθεραπεία. Μετά σταμάτησα γιατί μετά με παιδιά, δουλειά κι αυτά δεν έχεις τον χρόνο να έχεις προβλήματα» είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

«Η οικογένειά μου ήταν πάρα πολύ της ψυχανάλυσης. Έκανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου και τα αδέρφια μου σε κάποιες φάσεις. Επίσης, είδα τεράστια αλλαγή στην μητέρα μου με την ψυχανάλυση. Ήταν κάτι το οποίο υπήρχε στην οικογένεια. Όχι ότι πρέπει να φτάσεις στα πατώματα. Πολλές φορές συζητούσαμε με την μητέρα μου και μου έλεγε αν θέλεις να πας να δεις κι έλεγα όχι. Σε κάποια φάση αποφάσισα ότι θέλω. Ήμασταν υπέρ της ψυχανάλυσης, απλά παλιά η διαδικασία ήταν πολύ αργή. Τώρα που η ζωή έχει γίνει πιο γρήγορη, η διαδικασία της φροϋδικής ψυχανάλυσης… θέλεις κάτι πιο γρήγορο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.