Στα χνάρια του Mad Clip η αδερφή του, Άσπα – Το τραγούδι της που έγινε viral

March 19, 2022


Θλίψη προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Mad Clip, που έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βου…


Θλίψη προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Mad Clip, που έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ωστόσο 6 μήνες μετά τον αιφνίδιο χαμό του η αδερφή του, Άσπα, διαπρέπει στα social media και φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του μεγαλύτερου αδερφού της.

Πρόσφατα, η Άσπα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα teaser από το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Όλα στάχτη» και κατάφερε να γίνει viral, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν το τραγούδι της και να το ερμηνεύουν.

@aspa.official

Όλα στάχτη! #fyp #mpesfy #foryoupage #aspa #stahti #goldenrecords #tiktokgreece #greekmusic #viral #trend #studio #xyzbca #soon #denmenoiazei

♬ πρωτότυπος ήχος – Aspa.Official

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για την αδερφή του Mad Clip και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κοινοποιήσει μόνο μια φωτογραφία της, ενώ στις πληροφορίες της γράφει πως ανήκει στο δυναμικό γνωστής δισκογραφικής εταιρίας.

 

Μάλιστα, ο Mad Clip λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, όπου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και άκουγε την Άσπα να τραπάρει.

«Πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου», έλεγε ο Mad Clip, πιστεύοντας στο ταλέντο της αδερφής του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.