Με έμφραγμα ο Κακέτσης – Τα νεότερα για την υγεία του επιχειρηματία

March 17, 2023


Σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Στηβ Κακέτσης, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό», η κατάσταση του γνωστού επιχειρηματία -που επί σειρά ετών διατηρούσε κάποια από τα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας – παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή.Ο Στηβ Κακέτσης συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ ενώ στο πλευρό του έχ…


Σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Στηβ Κακέτσης, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό», η κατάσταση του γνωστού επιχειρηματία -που επί σειρά ετών διατηρούσε κάποια από τα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας – παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο Στηβ Κακέτσης συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ ενώ στο πλευρό του έχει τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι τον στηρίζουν και ελπίζουν να καταφέρει να βγει νικητής.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, ενώ διατηρούσε σχέση και με την τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου.
O γνωστός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί πριν από 10 χρόνια για χρέη στο Δημόσιο.
Το 2017, σε συνέντευξή του  ο Στηβ Κακέτσης είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στο δρόμο; Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο» και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου “έκαναν κοιλιά”, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ το χρόνο».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.