Μίμης Παπαϊωάννου – Την Παρασκευή 17 Μαρτίου η κηδεία του – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

March 16, 2023


Ο Μίμης Παπαϊωάννου πέθανε σε ηλικία 81 ετών και βύθισε στο πένθος την ΑΕΚ και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο και θα έχει τη δυνατότητα να πει το τελευταίο αντίο την Παρασκευή 17 Μαρτίου.Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΚ, η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου θα γίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, την ερχόμενη Παρασκευή και από νωρίς, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.Η ενημέρωση από την ΑΕ…


Ο Μίμης Παπαϊωάννου πέθανε σε ηλικία 81 ετών και βύθισε στο πένθος την ΑΕΚ και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο και θα έχει τη δυνατότητα να πει το τελευταίο αντίο την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΚ, η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου θα γίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, την ερχόμενη Παρασκευή και από νωρίς, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ
Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.