Μαρία Παπαλάμπρου – «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου επιστρέψαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου, είχα την ανάγκη να βρεθώ στην οικογένεια»

March 16, 2023


H Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε στο Open και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία.Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο του θανάτου του συζύγου της, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει με την κόρη της το Βερολίνο, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας παράλληλα την επιχείρηση που διοικούσαν μαζί με τον σύζυγό της.«Όταν πέθανε ο σύζυγός μου γυρίσαμε στη…


H Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε στο Open και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο του θανάτου του συζύγου της, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει με την κόρη της το Βερολίνο, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας παράλληλα την επιχείρηση που διοικούσαν μαζί με τον σύζυγό της.

«Όταν πέθανε ο σύζυγός μου γυρίσαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου, την Φαίδρα. Είχα την ανάγκη να βρεθώ στην οικογένεια πιο κοντά. Είχα φυσικά και εκεί πολλού φίλους και γνωστούς, αλλά όταν έχεις μία απώλεια, τόσο σημαντική για τη ζωή σου, έχεις την ανάγκη των πολύ κοντινών σου ανθρώπων, αυτών με τους οποίους έχεις μεγαλώσει και με αυτούς που ξέρεις ότι δεν χάνεσαι ποτέ», ανέφερε η Μαρία Παπαλάμπρου.

Και πρόσθεσε: «Γυρίζοντας στην Ελλάδα, ένιωσα αυτή την ασφάλεια, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν υπήρχαν όλες αυτές οι φάσεις της ανασφάλειας. Και στη δουλειά, όταν τη μοιράζεσαι με έναν δικό σου άνθρωπο, είναι διαφορετικό», είπε η Μαρία Παπαλάμπρου στην πρωινή εκπομπή του Open.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.