Πάρθηκε η απόφαση – Τέλος από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς

March 11, 2023


Τους τελευταίους μήνες πολλά είναι αυτά που ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, με τον ίδιο ακόμα να μην έχει δώσει μια σαφή και ξεκάθαρη απάντηση, μιας και πρέπει να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις -δείτε εδώ βέβαια την σπόντα που πέταξε μέσα από την εκπομπή του πριν μερικές μέρες. Ωστόσ…


Τους τελευταίους μήνες πολλά είναι αυτά που ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, με τον ίδιο ακόμα να μην έχει δώσει μια σαφή και ξεκάθαρη απάντηση, μιας και πρέπει να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις –δείτε εδώ βέβαια την σπόντα που πέταξε μέσα από την εκπομπή του πριν μερικές μέρες.


Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 11/3, ο Νίκος Μουτσινάς θα μείνει εκτός από τους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς μετά από μρικές συζητήσεις που φαίνεται πως έκανε με το κανάλι του Φαλήρου, αποφάσισε να μη συνεχίσει με κανένα πρότζεκτ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, το πρώτο και το μοναδικό πράγμα που ζήτησε είναι να αξιοποιηθούν οι συνάδελφοι του σε άλλες εκπομπές, να δουν τη δουλειά τους και να αξιολογηθούν αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.