Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ύπουλος, κακός και ψεύτης

March 9, 2023


«Ήθελε να γίνει ή Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Δεν γίνεται όμως, γιατί ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα», ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον Λευτέρη Πανταζή. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για την κόντρα που είχε με τον Λευτέρη Πανταζή. «Καλέ, το παιδί είναι χαζό» ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον Λευτέρη Πανταζή.Όπως αποκάλυψε σε αυτή τη συνέντε…


«Ήθελε να γίνει ή Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Δεν γίνεται όμως, γιατί ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα», ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον Λευτέρη Πανταζή

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για την κόντρα που είχε με τον Λευτέρη Πανταζή. «Καλέ, το παιδί είναι χαζό» ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον Λευτέρη Πανταζή.

Όπως αποκάλυψε σε αυτή τη συνέντευξη, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε καλή σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή, αλλά αυτές δεν κράτησαν για πολύ. «Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ό,τι λέω εγώ, βγαίνει και λέει τα ίδια, σαν παπαγάλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Ήθελε να γίνει ή Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Δεν γίνεται όμως, γιατί ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Κακώς μιμείται ακόμη τον Βοσκόπουλο. Δεν έχει κάνει κάτι δικό του. Πρώτα απ’ όλα λέει πολλά ψέματα. Επειδή δεν έχει κάνει καμία πρωτοτυπία λυσσάει. Του αναγνωρίζω μόνο ότι έχει μια γλυκιά φωνή», συμπλήρωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και σε δύο περιστατικά, στα οποία υπήρξε η πρόθεση να λυθούν οι διαφορές τους, όμως η κατάσταση έγινε χειρότερη. «Τον συγχώρησα δυο φορές», ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, εξηγώντας ποιες ήταν αυτές οι φορές: «Μια φορά πήγαμε να δούμε Ρέμο-Μαρινέλλα στη Θεσσαλονίκη και μας έβαλαν δίπλα δίπλα. Μόλις με είδε, γύρισε το κεφάλι του από την άλλη. Στεναχωρήθηκα, τον αγκάλιασα και του είπα δεν θέλω να είμαστε εχθροί. Πηγαίνω αργότερα στη Ρόδο διακοπές και ήταν εκεί. Μου είπε να πάρω την παρέα μου και το βράδυ να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσε. Πήγαμε πράγματι και όταν με σήκωσε στην πίστα, είπε ότι “ο Φλωρινιώτης έβαλε ένα λιθαράκι και αυτός στο σόου”. Άκου πως με παρουσίασε. Έπειτα κάποιοι από τα πίσω τραπέζια άρχισαν να με γιουχάρουν. Τους είχε βάλει εκείνος», υποστήριξε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, για να κλείσει τη συνέντευξή του, λέγοντας: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος. Είναι τόσο ψεύτης».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.