Εξελίξεις με την υγεία του Μικρούτσικου – Δε θα πάρει εξιτήριο σήμερα (7/3) όπως είχε προγραμματιστεί

March 7, 2023


Εδώ και πολλές ημέρες βλέπουμε να λείπει από το πάνελ του Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό βρέθηκε στην εντατική για παραπάνω από 7 ημέρες, με την υγεία του να βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση.Νεότερα για την υγεία του παρουσιαστή μαθαίναμε μέσα από τις δηλώσεις, που έκανε στα μέσα η σύντροφός του, η οποία δεν έλειπε ποτέ από το πλευρό του, ούτε και σε αυτή τ…


Εδώ και πολλές ημέρες βλέπουμε να λείπει από το πάνελ του Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό βρέθηκε στην εντατική για παραπάνω από 7 ημέρες, με την υγεία του να βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση.


Νεότερα για την υγεία του παρουσιαστή μαθαίναμε μέσα από τις δηλώσεις, που έκανε στα μέσα η σύντροφός του, η οποία δεν έλειπε ποτέ από το πλευρό του, ούτε και σε αυτή τη νέα μάχη, που έδωσε.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Μικρούτσικος μετά την καλή του πορεία θα έβγαινε την Τρίτη 7/3 από το νοσοκομείο, ωστόσο μέσα από το Πρωινό μας αναφέρθηκε, πως αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει και έτσι θα πάρει μια μικρή παράταση το εξιτήριο του (δείτε εδώ την αντίδρασή του όταν αποσωληνώθηκε).

Νέες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Δε θα βγει σήμερα (7/3), όπως είχαν πει αλλά αύριο (8/3), καθώς πρέπει να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση. Θέλει να γυρίσει πίσω στο σπίτι του, αλλά και στα καθήκοντά του στην τηλεόραση, έμεινε 7 ημέρες στην εντατική», ανέφερε το ρεπορτάζ του Πρωινό μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.